wydra10 - komentarze |
siemka właśnie opiekuje się siorą troche buczy. Pani z polaja zadeała w pizdu zadań. 8-) Ale zrobiłem juz wszystkie. Słucham Emienema just lose it. Pozdrówka dla wszystkim!!! |
|
Tak napisali inni: |
12.01.2005 :: 19:27 :: s6.Zabrze.Net.pl ZochA ^^^^^^^^^^^################^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^ ^^####^^^^^####^^^^^^^^^###^^^^^###^^^^ ^^###^^^^^######^^^^^^^###^^^^^^####^^^ ^####^^^^^######^^^^^^###^^^^^^^^###^^^ ^###^^^^^^^####^^^^^^###^^^^^^^^^####^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^^ ^###^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^####^^ ^####^^^^###^^^^^^^^^^^^^^###^^^^###^^^ ^^###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^####^^^ ^^####^^^^######^^^^^######^^^^^###^^^^ ^^^####^^^^###############^^^^#####^^^^ ^^^^####^^^^^###########^^^^^#####^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^ ^^^^ Byłam komcia zostawiłam i o komcia poprosiłam!!!!! http://blog.tenbit.pl/zochA Znajć hwilke na GG:( Prosze musimy pogadać na powarznie :*:* |
12.01.2005 :: 18:47 :: s6.Zabrze.Net.pl No dobra widzę że dopiero zaczynasz.. jestem pierwszą twoją komentatorką ![]() |
Talk.pl :: Wróć |